Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για αυτή τη συνταγή θα χρειαστούμε 2 καλαμάκια. Για το κέικ Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. Βουτυρώνουμε και καλύπτουμε με λαδόκολλα τη στρογγυλή επιφάνεια από τις 2 ειδικές στρογγυλές φόρμεςαφήνοντας 2 εκ. πάνω από το χείλος της φόρμας. Χτυπάμε στον κάδο του...