Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τα λουκουμαδάκια Ξεκινάμε να φτιάξουμε τα τραγανά λουκουμαδάκια σιροπιαστά, διαλύοντας πρώτα το αλάτι στο νερό. Σε μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη και με σύρμα τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Αφήνουμε σκεπασμένο το μείγμα για 30′ .Ζεσταίνουμε μπόλικο λάδι σε βαθιά...