Μικρές τηγανίτες με μαλακό κατσικίσιο τυρί και βατόμουρα

Μικρές τηγανίτες με μαλακό κατσικίσιο τυρί και βατόμουρα

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Χρυσές Συνταγές
Βήμα 1 Χτυπάτε σε ένα μπολ με το μίξερ σε μέτρια ταχύτητα τη ζάχαρη με το τυρί να αφρατέψουν. Χαμηλώνετε την ταχύτητα στο μίνιμουμ και προσθέτετε ένα-ένα τα αβγά. Όταν ενσωματωθούν,  προσθέτετε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το ξύσμα λεμονιού και τη βανίλια. Κρατάτε το μίγμα...