Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Κόβουμε τη μελιτζάνα σε κύβους και τη σωταρουμε στο λάδι. Μετά τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξει το λάδι.Κόβουμε και το ανθότυρο σε κύβους.Κόβουμε και τις ντομάτες. Τις ρίχνουμε σε ένα τηγάνι με λίγη ζάχαρη και ζεσταίνουμε.Προσθέτουμε τις μελιτζάνες και το ανθότυρο...