Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά ή στον φούρνο μικροκυμάτων στα 700 watt για 1 λεπτό περίπου. Ανακατεύουμε το ψωμί με το βούτυρο σε ένα μεγάλο μπολ. Σε ένα μικρότερο μπολ ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά...