Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Βήμα 1 Βάζετε 2 ½ φλ. από το κρασί με το λεμόνι και τη ζάχαρη σε ένα κατσαρολάκι και ραντίζετε μέσα τη ζελατίνα. Την αφήνετε να μουλιάσει για 5-7 λεπτά και ύστερα βάζετε το κατσαρολάκι σε πολύ χαμηλή φωτιά. Ανακατεύετε το μίγμα μέχρι να λιώσει εντελώς η ζελατίνα, για 2-3 λεπτά...