Φρέσκος τόνος με αβοκάντο λάιμ και κινόα

Φρέσκος τόνος με αβοκάντο λάιμ και κινόα

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Στρώνουμε λαδόκολλα στον πάγκο. Ακουμπάμε επάνω μεμβράνη κουζίνας. Τοποθετούμε τον τόνο. Παγώνουμε για 15′ στην κατάψυξη να σφίξει. Κόβουμε σε κύβους ή σε μακρόστενα κομματάκια. Τα βάζουμε σε μπολ.Προσθέτουμε κρεμμύδι, λάιμ, πιπέρι, αλάτι κι ανακατεύουμε καλά.Σκεπάζουμε...