Καυτερή λουκανικόπιτα με πιπεριές Φλωρίνης

Καυτερή λουκανικόπιτα με πιπεριές Φλωρίνης

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Δημήτρης Σκαρμούτσος
Ετοιμάζετε τη ζύμη: Κοσκινίζετε το αλεύρι και το ανακατεύετε με το αλάτι σε ένα μπολ. Τα ρίχνετε σε μια λεκανίτσα ή μια αλευρωμένη επιφάνεια, προσθέτετε το κρύο βούτυρο και ζυμώνετε με τις άκρες των δαχτύλων μέχρι να πάρετε μια τριφτή ζύμη. Ρίχνετε και τους χτυπημένους κρόκους,...