Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Ζεσταίνουμε 1 κ.σ. ανάλατο βούτυρο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά μέχρι να αρχίσει να καπνίζει.Προσθέτουμε μία φέτα από το ζαμπόν πάχους 5 εκ. και τη μαγειρεύουμε μέχρι να αρχίσει να καραμελώνει (περίπου 2 λεπτά ανά πλευρά).Βγάζουμε το ζαμπόν από τη φωτιά (δεν την κλείνουμε) και...