Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Η συνταγή είναι από τη Λουλουδιά Αλεξιάδου, chef του restaurant Ακρογιάλι Η συνταγή είναι από τη Λουλουδιά Αλεξιάδου, chef του restaurant Ακρογιάλι Πλένουμε καλά τα μύδια και αφαιρούμε τις φουντίτσες τους. Ρίχνουμε σ’ ένα σαγανάκι το λάδι και προσθέτουμε τη ντομάτα, τις...