Ψωμί Αυγά και Τυρί στο Ίδιο Τηγάνι

Ψωμί Αυγά και Τυρί στο Ίδιο Τηγάνι

Από την ιστοσελίδα
https://www.tasty-guide.gr/
Συγγραφέας
TASTY-GUIDE TEAM
Κόβουμε το ψωμάκι σε μπουκίτσες.Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι και σε μέτρια φωτιά ροδίζουμε τα ψωμάκια, ανακατεύοντας συχνά, για να πάρουν ομοιόμορφα χρώμα από όλες τις πλευρές.Μόλις φρυγανιστούν τα ψωμάκια, ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το μείγμα μπαχαρικών και τη ρίγανη ή...