Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά σοτάρετε στο μισό λάδι τις μπάμιες για 5 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά με μια σπάτουλα. Σβήνετε με το ξίδι, ανακατεύετε για 1 λεπτά και τις μεταφέρετε σε ευρύχωρο ταψί.Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα σοτάρετε...