Σπαράγγια με ψητές πιπεριές και καραμελωμένο κρεμμύδι

Σπαράγγια με ψητές πιπεριές και καραμελωμένο κρεμμύδι

Από την ιστοσελίδα
https://www.yiannislucacos.gr/
Συγγραφέας
Γιάννης Λουκάκος
Για το πιάτο Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε χαμηλή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα σπαράγγια και το κρεμμύδι μέχρι να καραμελώσει και να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα. Αλατίζουμε, προσθέτουμε τις κόκκινες και κίτρινες ψητές πιπεριές, τη ρίγανη και το ξύδι και...