Χοιρινό με πουρέ γλυκοπατάτας και σάλτσα με ξίδι μπαλσάμικο

Χοιρινό με πουρέ γλυκοπατάτας και σάλτσα με ξίδι μπαλσάμικο

Από την ιστοσελίδα
https://www.yiannislucacos.gr/
Συγγραφέας
Γιάννης Λουκάκος
Για το χοιρινό και το τελείωμα του πιάτου Μαρινάρουμε τις μπριζόλες στην άλμη για 24 ώρες, διατηρώντας στο ψυγείο. Αποσύρουμε από την άλμη και στεγνώνουμε. Λαδώνουμε ελαφρά και τοποθετούμε στη σχάρα. Ψήνουμε και από τις δύο πλευρές, αρχικά σε υψηλή θερμοκρασία και μετά σε...