Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάλτε σε μια κατσαρόλα αρκετό νερό και, μόλις βράσει, ρίξτε τη συκωταριά και τα εντεράκια. Αφήστε τα για 3'-4' και στραγγίξτε τα. Αφού κρυώσουν ελαφρά, ψιλοκόψτε τα.Σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο τα ψιλοκομμένα εντόσθια μαζί με τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Αλατοπιπερώστε και ρίξτε 2 λίτρα...