Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ετοιμάζετε πρώτα το σολομό: Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200ο C.Βήμα 2 Σε ένα ταψί, απλώνετε τα κομμάτια του σολομού. Βήμα 3 Σε ένα μπολ, αναμιγνύετε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το κρασί και λίγο άσπρο πιπέρι.Βήμα 4 Ρίχνετε το μίγμα πάνω από το σολομό, σκεπάζετε με...