Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Αρμενοβίλ, ένα γλυκό που οι Θεσσαλονικείς ορκίζονται στη γεύση και την υφή του. Οι υπόλοιποι Έλληνες αν είναι τυχεροί και περάσουν από τη Θεσσαλονίκη και το δοκιμάζουν, απλά παραμιλούν. Ένα γλυκό σαν σεμιφρέντο με τραγανούς μπεζέδες, καβουρδισμένο αμύγδαλο, κρέμα και μπόλικη...