Σαλάτα με ξινόμηλα πορτοκάλι αντίδια ρόδι και βαλσαμικό ξίδι

Σαλάτα με ξινόμηλα πορτοκάλι αντίδια ρόδι και βαλσαμικό ξίδι

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Περιχύνετε τα κυβάκια του ξινόμηλου με το χυμό μισού λεμονιού για να μη μαυρίσουν. Χοντροκόβετε τα αντίδια -που όπως ξέρετε έχουν μια ελαφρά πικρή γεύση- και τα βάζετε σε μια μεγάλη σαλατιέρα. Ρίχνετε και τις σκελίδες του πορτοκαλιού, τα ξινόμηλα, τα σπόρια ροδιού, τους κύβους...