Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ο Χαλβάς της Ρήνας δεν είναι χαλβάς αλλά ένα υπέροχο, αφράτο ραβανί με άρωμα κανέλας, η συνταγή είναι από τον Οδηγό Μαγειρικής του Ν. Τσελεμεντέ! Ο Τσελεμεντές δεν ξεκίνησε σαν σπουδαίος μάγειρας αλλά σαν Food lover μελέτησε την τέχνη της μαγειρικής, εξελίχθηκε σαν μάγειρας και...