Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Κρέμα Βάζουμε τη ζελατίνη να μουλιάσει σε ένα μπολ με λίγο κρύο νερό. Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα γάλακτος και το μέλι. Με ένα μαχαιράκι κόβουμε το κλωναράκι βανίλιας κατά μήκος στα δύο, το ανοίγουμε και μαζεύουμε από μέσα τους σπόρους, τους οποίους προσθέτουμε στην...