Κοτόπουλο με Ρεβίθια και Άρωμα Λεμονιού

Κοτόπουλο με Ρεβίθια και Άρωμα Λεμονιού

Από την ιστοσελίδα
https://www.tasty-guide.gr/
Συγγραφέας
TASTY-GUIDE TEAM
Μουσκεύουμε από το βράδυ τα ρεβίθια, την επόμενη μέρα τα ξεπλένουμε καλά και τα νεροβράζουμε για 45 λεπτά περίπου να μαλακώσουν.Βάζουμε το κοτόπουλο σε πυρέξ, αφού το αλατίσουμε και καρυκεύσουμε καλά.Ρίχνουμε το ζωμό, ψήνουμε 40 λεπτά να ροδίσει.Προσθέτουμε τα ρεβίθια και...