Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Φτιάξτε μους σοκολάτας με αρωματισμένη μέντα για ένα ξεχωριστό και απολαυστικό γλύκισμα Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ σε παχύρρευστη μορφή και στη συνέχεια τη βάζουμε στο ψυγείο.Ζεσταίνουμε το γάλα με τη φρέσκια μέντα σε κατσαρόλα μέχρι να έρθει σε σημείο...