Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα σοκολατάκια μπράουνις με επικάλυψη σοκολάτας! Δείτε βήμα βημα τη συνταγη Για τα μπράουνις Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Ψεκάζουμε με σπρέι ψησίματος μια φόρμα για μάφινς ή τοποθετούμε χάρτινα φορμάκια. Λιώνουμε τη σοκολάτα χωρίς ζάχαρη σε...