Ζαμπονοτυρόπιτα σφολιάτας με αρωματική σάλτσα ντομάτας πιπεριάς

Ζαμπονοτυρόπιτα σφολιάτας με αρωματική σάλτσα ντομάτας πιπεριάς

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Λάμπρος Βακιάρος
Σε κατσαρολάκι ζεσταίνετε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά το ελαιόλαδο. Ρίχνετε το σκόρδο και σοτάρετε για 1 – 2 λεπτά. Προσέχετε μη μαυρίσει, γιατί θα βγάλει πικρή γεύση στο φαγητό.Προσθέτετε την πιπεριά Φλωρίνης, σοτάρετε για άλλα 2 – 3 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνετε το χυμό...