Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Βράζετε τα µακαρόνια και τα στραγγίζετε. Τα κρατάτε στην άκρη. Βήμα 2 Προθερµαίνετε το φούρνο στους 180° C και βουτυρώνετε ένα πυρίµαχο ταψί (24 x 33 εκ. περίπου). Βήμα 3 Λιώνετε στην κατσαρόλα το βούτυρο και σοτάρετε το κρεµµύδι. Βήμα 4 Προσθέτετε το σπανάκι, το...