Πικάντικη κολοκυθόσουπα με αβγοτάραχο

Πικάντικη κολοκυθόσουπα με αβγοτάραχο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Κόβετε τα ψαχνά της κίτρινης κολοκύθας σε κύβους, όπως και την καθαρισμένη πατάτα. Σε μια βαθιά κατσαρόλα ρίχνετε πέντε κουταλιές σούπας ελαιόλαδο και το ζεσταίνετε καλά. Ρίχνετε μέσα το κάρι και το κύμινο και τα σοτάρετε μέχρι να μοσχομυρίσουν. Ρίχνετε μέσα το τριμμένο κρεμμύδι...