Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μπολ ρίχνετε τη μαγιά, το αλάτι, το λάδι και τη μισή ποσότητα του νερού που έχετε πρώτα ζεστάνει ελαφρώς. Αφήνετε το μείγμα στην άκρη.Κοσκινίζετε τα αλεύρια σε ένα μπολ και έπειτα ρίχνετε τη μαγιά. Ζυμώνετε, ρίχνοντας εναλλάξ αλεύρι και νερό.Αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί...