Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. Ξεφλουδίζουμε το μήλο και το κόβουμεσε κυβάκια 0,5εκ. Το βάζουμε σε ένα μπολμαζί με τα 70 γρ. ζάχαρη καρύδας, 1 κ.σ. κανέλα, το λάδι καρύδας και τη μία πρέζα αλάτι. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και αφήνουμε στην άκρη. Σε ένα...