Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220° C.2 Βάζουμε σε δύο ταψιά το κοτόπουλο, τις πατάτες, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το θυμάρι.3 Σε ένα βάζο χτυπάμε την κρέμα βαλσάμικου μουστάρδα, το ελαιόλαδο και τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει.4 Περιχύνουμε το κοτόπουλο μας με το μείγμα και...