«Τούρτα» με κανελόνια γεμιστά με σπανάκι και ανθότυρο

«Τούρτα» με κανελόνια γεμιστά με σπανάκι και ανθότυρο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σιμόνη Καφίρη
Αρχικά ετοιμάζετε τη σάλτσα ντομάτας: Ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι. Όταν μαραθεί προσθέτετε το σκόρδο και μετά από 2 λεπτά ρίχνετε την ντομάτα, τη ζάχαρη, τα μυρωδικά και αλατοπιπερώνετε. Βράζετε τη σάλτσα ντομάτας σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά.Ετοιμάζετε την...