Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
1. Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει και να θερμανθεί καλά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το μπέικον.
2. Αλατοπιπερώνουμε τα χοιρινά φιλετάκια και τα σoτάρουμε καλά.
3. Τα σβήνουμε με το κονιάκ και αφήνουμε να τραβήξουν τα υγρά.
4. Στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε και αφήνουμε να σιγομαγειρευτεί η σάλτσα.
5. Όταν η σάλτσα αρχίσει να δένει, προσθέτουμε το 1/3 της τριμμένης παρμεζάνας και συνεχίζουμε έως ότου δέσει τελείως.
6. Τέλος, ρίχνουμε τις βρασμένες ταλιατέλες και ανακατεύουμε έως ότου η σάλτσα χυλώσει πάνω στα ζυμαρικά.
Πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη παρμεζάνα και τον μαϊντανό και σερβίρουμε.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.