Γλυκό Ψυγείου με μους σοκολάτας και σαβαγιαρ

Γλυκό Ψυγείου με μους σοκολάτας και σαβαγιαρ

Από την ιστοσελίδα
https://xrysoskoufaki.gr/
Συγγραφέας
Χρυσό Σκουφάκι
: Για την Μους σοκολάτας:6 μεσαία αυγά ελεύθερης βοσκής σε θερμοκρασία δωματίου. (πολύ φρέσκα!)230 gr ζάχαρη250ml / 1 φλιτζάνι σαντιγύ μορφατ75-100 ml / 0,75 φλιτζάνι Brandy (ή περισσότερα)300gr Σοκολάτα 58% κακάο (ή 400γρ για πιο σκουρο μους) Για τη βάση:350γρ μπισκότα...