Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Φτιάξτε ένα γεμάτο και γευστικό ορεκτικό για την ημέρα του Ευαγγελισμού Από βραδύς ξαλμυρίζουμε το μπακαλιάρο αλλάζοντας 2-3 φορές κατά διαστήματα το νερό ή αγοράζουμε έτοιμο ξαλμυρισμένο.Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις πατάτες,τις ξεφλουδίζουμε και με ένα πιρούνι τις κάνουμε σαν...