Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τις φράουλες Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υλικά για τις φράουλες και τα βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα.Για το παντεσπάνι Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C. Βουτυροαλευρώνουμε δύο φόρμες20 εκ. και καλύπτουμε τις βάσεις τους με λαδόκολλα. Ανακατεύουμε το αλεύρι με το...