Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Οι πάγκοι της λαϊκής είναι γεμάτοι από υπέροχα, καταπράσινα χόρτα κάθε λογής, τις συνταγές με χόρτα τις αγαπώ αλλά πάνω από όλες τις συνταγές ‘έχω” τα τσιγαριαστά χόρτα με αυγά και φέτα είναι το καλύτερό μου! Πάντα θυμάμαι αυτή την εποχή, κάποια απογεύματα, να μας...