Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Συνοδεύουμε με ροζέ κρασάκι που δένει με τη γεύση όλων των υλικών μας! Βάζουμε το φρέσκο σπανάκι σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαραθεί στα υγρά που βγάζει. Αν χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένο, δεν το μαγειρεύουμε το αφήνουμε να ξεπαγώσει και το στύβουμε με τα χέρια μας...