Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το φιλέτο. Από πάνω ρίχνουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Τ' αφήνουμε για λίγο να τσιγαριστούν. Προσθέτουμε τον πελτέ και αλατοπιπερώνουμε.Κόβουμε τα ξερά βερύκοκα σε λωρίδες και τα βάζουμε στο τηγάνι μαζί με το μοσχαράκι. Προσθέτουμε...