Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το φιλέτο. Από πάνω ρίχνουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Τ' αφήνουμε για λίγο να τσιγαριστούν. Προσθέτουμε τον πελτέ και αλατοπιπερώνουμε.Κόβουμε τα ξερά βερύκοκα σε λωρίδες και τα βάζουμε στο τηγάνι μαζί με το μοσχαράκι. Προσθέτουμε...