Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220° C στον αέρα. Αλείφουμε με ελαιόλαδο ένα μεγάλο ταψί. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα σε ένα μπολ. Πλένουμε και στραγγίζουμε καλά τα φασόλια. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής στο μπολ με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε καλά ώστε όλα...