Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αξίζει τον χρόνο να περιμένετε για να έχετε αυτό το τρυφερό κρέας μοσχαριού στο πιάτο! Αξίζει τον χρόνο να περιμένετε για να έχετε αυτό το τρυφερό κρέας μοσχαριού στο πιάτο! Ανοίγουμε τρύπες με το μαχαίρι στο κρέας και βάζουμε μέσα κομματάκια από σκόρδο, τα οποία έχουμε...