Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Αξίζει τον χρόνο να περιμένετε για να έχετε αυτό το τρυφερό κρέας μοσχαριού στο πιάτο! Αξίζει τον χρόνο να περιμένετε για να έχετε αυτό το τρυφερό κρέας μοσχαριού στο πιάτο! Ανοίγουμε τρύπες με το μαχαίρι στο κρέας και βάζουμε μέσα κομματάκια από σκόρδο, τα οποία έχουμε...