Γίγαντες με σάλτσα τομάτας πιπεριές απάκι και φέτα

Γίγαντες με σάλτσα τομάτας πιπεριές απάκι και φέτα

Από την ιστοσελίδα
https://www.alexandrospapandreou.gr/gr/
Συγγραφέας
Αλέξανδρος Παρανδρέου
Βάζετε τους γίγαντες σε κρύο νερό για όλο το βράδυ έτσι ώστε να φουσκώσουν.Σουρώνετε τους γίγαντες, τους τοποθετείτε σε μία κατσαρόλα με νερό και τους βράζετε για 45-50 λεπτά.Όταν είναι έτοιμοι τους σουρώνετε και τους τοποθετείτε σε ένα αντικολλητικό ταψί.Σε ένα ξύλο κοπής με...