Χριστουγεννιάτικο μωσαϊκό με φρουί γλασέ

Χριστουγεννιάτικο μωσαϊκό με φρουί γλασέ

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
OliveMagazine
Ρίχνετε στο μίξερ τη μαργαρίνη μαζί με την άχνη ζάχαρη και χτυπάτε μέχρι να αφρατέψει. Αμέσως μετά ρίχνετε το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ κουταλιά κουταλιά μέχρι να γίνει ένα αφράτο, ομοιογενές, σοκολατένιο μίγμα.Ρίχνετε το μπράντι, δουλεύετε το μίγμα λίγο ακόμα, το αδειάζετε σ’ ένα μεγάλο...