Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ας μαγειρέψουμε Εκτέλεση 99 λεπτά Βήμα 119 λεπτά Καθαρίστε και κόψτε τα κρεμμύδια σε λεπτά φεγγαράκια . Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ρίξτε 4 κ.σ ελαιόλαδο, προσθέστε τα κρεμμύδια και σοτάρετε μέχρι να μαραθούν για περίπου 15 λεπτά ανακατεύοντας συχνά .Βήμα...