Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μικρό μπολάκι βάζετε μπόλικο αλάτι και πιπέρι και τα ανακατεύετε. Καθαρίζετε τα σκόρδα από τα φλούδια τους. Με ένα κοφτερό μυτερό μαχαίρι ανοίγετε τρυπούλες στο χοιρινό και ρίχνετε μέσα μπόλικο αλατοπίπερο και από μία σκελίδα σκόρδο. Τρίβετε το κρέας απ’ όλες τις πλευρές...