Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Λιώνετε 2 κοφτές κουταλιές βούτυρο σε ένα πολύ µεγάλο τηγάνι, σε δυνατή φωτιά, και βάζετε µέσα τα φιλετάκια µε το κρεµµύδι και το εστραγκόν. Τα κοκκινίζετε στα γρήγορα και από τις δυο πλευρές (ή τα κοκκινίζετε σε δυο δόσεις και όταν είναι έτοιµα όλα, τα επιστρέφετε στο...