Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Κρέμα:βάζουμε το γάλα να ζεσταθεί μαζί με την ζάχαρη. Χτυπάμε τα αυγά και όταν πάρει θερμοκρασία το γάλα τα ρίχνουμε μέσα και ανακατεύουμε καλά. Στην συνέχεια βάζουμε το σιμιγδάλι και όταν αρχίσει να πήζει ρίχνουμε τις βανίλιες και το βούτυρο.Μπουγάτσα:λιώνουμε το βούτυρο μαζί...