Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Για το σπιτικό φύλλο κρούστας, ζυμώνουμε σε μπολ το αλεύρι, το λάδι, το αλάτι, το ξύδι και το νερό να σχηματιστεί ζύμη. Η ζύμη πρέπει να είναι μαλακή, απαλή και εύπλαστη. Όχι τραχιά.Τη βγάζουμε στον πάγκο και τη ζυμώνουμε έντονα για περίπου 6-8′. Αφήνουμε να σταθεί για...