Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ζεσταίνετε το λάδι ή το βούτυρο και σοτάρετε τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια και το μαϊντανό για 5-6 λεπτά.Προσθέτετε τις ντομάτες, αλατοπιπερώνετε και μαγειρεύετε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά της ντομάτας. Σβήνετε με το κρασί και περιμένετε να εξατμιστεί...