Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μια κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, βάζουμε το βούτυρο με το ελαιόλαδο. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα σοτάρουμε στην κατσαρόλα μέχρι να καραμελώσουν για περίπου 4-5 λεπτά. Κόβουμετο κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα μαζί με το θυμάρι,...