Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Η σάλτσα ραΐτα είναι μια σάλτσα Ινδικής προελεύσεως και ουσιαστικά είναι το δικό μας τζατζίκι χωρίς σκόρδο! Σε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το γάλα με το νερό και σιγοβράζουμε για 3 λεπτά. Προσθέτουμε την πολέντα και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Ανακατεύουμε με ένα σύρμα...