Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ο C στον αέρα. Απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας σε ένα ταψίπου έχουμε καλύψει με λαδόκολλα. Καρφώνουμε με ένα πιρούνι την επιφάνεια του σε πολλά σημεία για να μην φουσκώσει πολύ και ψήνουμε για 15 λεπτά μέχρι να να χρυσαφίσει ελαφρά και να...